Spodaj so predstavljene 3 različne spletne strategije prodaje počivalnikov preko interneta, vsi trije primeri pa so dejanski primeri prodaje počivalnikov, iz prakse.

Prikazi vseh treh strategij spletne prodaje, vam bodo v korist, kot ideje za prodajo vaših produktov preko interneta.

Prodaja počivalnikov preko interneta s pomočjo SEO optimizacije

SEO strategija prodaje počivalnikov pomeni, da poskušamo spletno stran, na kateri imamo predstavljeno ponudbo počivalnikov, pripeljati čimvišje v iskalnik Google, zato, ker pač tiste strani, ki rangirajo v Googlu najvišje, dobijo največ klikov.

Po tej strategiji moramo pristajalno stran s predstavitvijo počivalnikov najprej dobro onsite SEO optimizirati (zato, da bo Google čim boljše razumel vsebino naše strani), potem pa vključiti offsite SEO aktivnosti, zato da spletno stran s počivalniki, pripeljemo na prvo Googlovo stran.

Kako je onsite SEO optimizirana spletna stran s počivalniki, si lahko ogledate na povezavi, podrobnejšo predstavitev SEO strategije z vsemi potrebnimi koraki, pa najdete na SEO strategija spletne strani BanBan.

počivalniki spletna stran

Prodaja počivalnikov preko Google Ads oglaševanja

Strategija prodaje počivalnikov s pomočjo Google Ads oglaševanja pomeni, da na Googlu zakupimo ključne besede, ki jih vtipkujejo potencialni kupci počivalnikov, in namesto, da se s SEO strategijo trudimo priti na prvo stran Googla, smo na Googlu na prvi strani takoj, ko zakupimo izbrane ključne besede.

Pri strategiji oglaševanja Google Ads moramo paziti, da zakupimo takšne ključne besede, ki imajo “nakupni naboj”, hkrati pa, da najdemo tudi besede preko katerih prav tako lahko prodamo počivalnike (npr. sedežne garniture, fotelji,…).

Primer Google Ads oglasov za zakupljeno besedo počivalniki, si lahko ogledate spodaj:

google ads oglasi

Prodaja počivalnikov preko Facebook oglaševanja

Tretja strategija prodaje počivalnikov je, da zakupimo oglase na Facebooku. Pri kreiranju oglasov za Facebook se poslužimo natančnega ciljanja potencialnih kupcev, tako, da ciljno publiko, kateri se bo prikazoval Facebook oglas s počivalniki, izberemo glede na:

  • spol
  • izobrazbo
  • starost
  • zanimanje in interese, hobije, itd…

Oglas za počivalnike na Facebooku, si poglejte spodaj:

facebook oglaševanje počivalniki

Preberite še 3 top nasvete za učinkovito prodajo preko interneta

Categories: Novice

Related Posts

Case studies

Zakaj uporabljati naravna čistila

Zakaj uporabljati naravna čistila Naša življenja so vse bolj zasedena, vse poteka po vnaprej določenem urniku in vse več je stresa. To nas zavaja in zelo enostavno je gravitirati k najnovejšim in poceni izdelkom, ki Read more…

Drugo/kolumna

Kako izbrati vponke

Kako izbrati vponke? Različne plezalne tehnike zahtevajo različne vrste vponk oziroma karabinov. Če jih želite pravilno izbrati in uporabiti, morate najprej razumeti razlike med njimi. Upoštevati je treba tri glavna področja: Oblika Tip vrat Velikost, Read more…

Drugo/kolumna

Izbira poročnega fotografa – dejstva, ki vama bodo pomagala pri izbiri poročnega fotografa

Poročni fotograf je oseba, ki bo za vama skoraj vsako minuto vajinega poročnega dne. Zato je pomembno, da ga izbereta skrbno in načrtno. Poročna fotografija nikakor naj ne bo tista, ki bo najbolj odvisna od višine Read more…