Vsako leto razmišljamo kako bi našemu otroku pripravili najboljši otroški rojstni dan. Upamo na lepo vreme, iščemo najboljšo lokacijo in upamo da bomo lahko povabili čim več prijateljev svojega otroka, da bi mu lahko pripravili nepozabni otroški rojstni dan. Iščemo ideje kako bi lahko otroški rojstni dan povezali z kako dobro aktivnostjo pri kateri se bodo lahko otroci »znoreli«, se zabavali, družili in ob enem praznovali rojstni dan. Vse to lahko združimo v eno veliko zabavo pri Paintball Ljubljana, kjer imajo paket za otroški rojstni dan, ki vključuje aktivnost Laser tag, in tako zadovoljimo otrokove potrebe za praznovanje rojstnega dne skupaj z tehnološko napredno aktivnostjo Laser tag, ki pa postaja vse bolj in bolj priljubljena tudi pri odraslih.

otroški rojstni dan

KJE LAHKO PRAZNUJENMO OTROŠKI ROJSTNI DAN Z IGRO LASER TAG

Paintball Ljubljana ponuja cel paket za otroški rojstni dan z aktivnostjo Laser tag. Poskrbijo za že vnaprej narejena vabila, ki jih dobite na spletni strani, jih lahko natisnete ali pa samo prepošljete svojim prijateljem.

Paintball Ljubljana Vam na izbiro za otroški rojstni dan ponuja kar dve lokaciji.

Prva lokacija je v  centru Ljubljane v vsem znanem klubu Cvetličarna, ki se nahaja ob znani tv

hiši POP – TV, na Kranjčevi ulici 20, 1000 Ljubljana.

Notranja arena, ki se razprostira na kar 800 m2 površine je sestavljena iz kar dveh nadstropij in ponuja nepozabno izkušnjo.

Za pogostitev, ki se nahaja na VIP prostorih same diskoteke, je poskrbljeno za vzdušje, da lahko po sami aktivnosti preživite še 30 min skupaj z vsemi povabljenimi.

Zunanji poligoni pa se nahajajo ob Ižanski cesti na križišču Hauptmanca in ponujajo kar neverjetnih 4000 m2 površine, več različnih poligonov, piknik prostore, kjer lahko se praznuje rojstni dan po aktivnosti, je pa primeren kraj tudi za večje skupine za team buildinge, fantovščine, dekliščine ali pa samo druženje z vašimi najbližnjimi.

otroški rojstni dan

KAKO POTEKA PROGRAM LASER TAG – OTROŠKI ROJSTNI DAN

Sam program otroškega rojstnega dne z aktivnostjo Laser tag je v notranji areni in na zunanjem poligonu. Razlikujeta se samo glede lokacije in časovno dolžino samega programa.

Ob rezerviranem terminu vas animatorji sprejmejo in pospremijo do prostora, kjer lahko odložite svoje stvari na varno in se pripravite na program.

Animatorji nato poskrbijo, da se naredijo kar se da pravične ekipe ter jih primerno opremijo.

Ko se kreiranje ekip zaključi in so vsi primerno opremljeni Paintball Ljubljana animatorji pričnejo z razlago varnostnih pravil, ki so zelo pomembna za vse prisotne tako v notranji areni kot na zunanjih poligonih.

Po razlagi varnostnih pravil sledi razlaga same igre, razlaga kako ravnati z opremo in vse pravila igre, ki veljajo za samo aktivnost.

Ko so vsi seznanjeni z vsemi pravili igre in varnosti se lahko program otroški rojstni dan začne.
Animatorji so prisotni ves čas tako v poligonu kot izven njega in poskrbijo za kar se da noro vzdušje.

Po končani aktivnosti animatorji pospremijo igralce do pogostitvenega prostora, kjer lahko skupina praznuje še dodatnih 30 min v notranji areni in 45 min na zunanjem prostoru.

otroški rojstni dan

OPREMA KI SE UPORABLJA PRI AKTIVNOSTI LASER TAG ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

Aktivnost Laser tag uporablja tehnološko najbolj napredno opremo za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Pri Laser tagu se uporablja naslednja oprema, ki je koži in telesu prijazna, iz lahkih in varnih materialov:

 • Naglavniki (naglavni trak z senzorji za zaznavanje laserskih žarkov)
 • Taggerji ( replike pušk in pištol, ki oddajajo laserske žarke v naglavne senzorje)
 • Digitalna zastavica (zastavica, ki se nahaja na sredini poligona katero morajo igralci ustreliti z laserskimi žarki da jo zasedejo)
 • Digitalna zastavica z radiacijo
 • Digitalna granata
 • Digitalna bomba
 • Digitalni nož
 • Digitalna baza

laser tag oprema

IGRE KI JIH LAHKO IGRAMO ZNOTRAJ AKTIVNOSTI LASER TAG ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

 • Zasedanje digitalne zastavice
 • Zasedanje digitalne zastavice z radiacijo
 • Search and destroy
 • Assassins
 • King of the hill
 • Battle royale

Najbolj priljubljena in najbolj pogosta je igra zasedanje digitalne zastavice. Pri tej igri morajo igralci zasesti digitalno zastavico ki se nahaja na sredini poligona. Igralci morajo v zastavo ustreliti laserski žarek da zastavico osvojijo in obarvajo z barvo svoje ekipe. Ko je zastavica zasedena se prične odštevati 5 min časovnik. V času zasede zastavice lahko nasprotna ekipa zasede zastavico in obarva z svojo barvo. Vsaka ekipa ima svoj 5 min čas ki ga mora osvojiti. Časovnik se ne resetira. Tista ekipa ki prva drži v skupnem seštevku 5 min zastavico zmaga.

Igra z digitalno zastavico z radiacijo je zelo podobna prejšnji igri. Razlika je v tem da je časovnik nastavljen na 2 min in se resetira ob vsakem zasedanju.

Search and destroy je igra napadalcev in branilcev. Napadalci začnejo igro z bombo, ki jo morajo postaviti in aktivirati na enem od dveh ciljnih mest »A« ali »B«, ki se nahajata na prej določenih točkah in sta označeni z trakom. Ekipa, ki napada ali se brani, je izbrana naključno in to vlogo vsako igro zamenjajo. Če igralca eliminirajo, se lahko oživi v svoji bazi in nadaljuje z igro. Igra je zaključena ko bomba eksplodira in jo nasprotniki niso mogli deaktivirati. V primeru deaktivacije bombe s strani nasprotne ekipe, zmaga ekipa ki jo brani. Igra je zaključena ko prva ekipa doseže 2 točki oziroma 15 min.

Assassins je novejša in izpopolnjena igra za katero je potrebno malo več izkušenj pri sami igri in poznavanju poligona ter samih igralcev. Na začetku igre se prične žrebanje iz škatle v kateri so številke. Vsak igralec izžreba svojo številko. Te številke so zelo pomembne zato jih nikakor ne smete razkriti drugim igralcem. Ko so vsi izžrebali številke jih sodnik pelje poligon in jih taktično postavi. Igra poteka tako da mora igralec čimprej izločiti igralca z izžrebano številko. Pri tej igri ne smeš zaupati nikomur saj nikoli ne veš komu si tarča. Ko te igralec izloči je za vas igre konec. Igralec ki ustreli svojo izžrebano številko dobi številko ustreljene tarče in tako nadaljuje z igro. Igra se zaključi ko ostane samo še en igralec. Vsak igralec obdrži vse ustreljene številke. Zmaga na koncu tisti ki ima največ listkov izločenih igralcev.

King of the hill je igra, ki se osredotoča na samo eno kontrolno točko na sredini poligona, ki je nevtralna na začetku igre. Na začetku igre se morajo igralci prebiti do te nevtralne točke in jo zavzeti. Ko ena ekipa zavzame točko, se začne petminutno odštevanje za to ekipo. Če sovražnikovi ekipi uspe zavzeti kontrolno točko nazaj, bo njihova ura začela odštevati, medtem ko ura druge ekipe zamrzne. Tako si dve ekipi kradeta čas zavzetja kontrolne točke.

Battle royale pa je iz video igric vsem znana igra kjer se območje igranja zmanjšuje tako kot število igralcev. Cilj igre je biti zadnji preživeli igralec na poligonu. Igra se začne tako, da se igralci postavijo v poligon vsak na svojo stran. Vsi igralci začnejo z enako opremo, ki nobenemu igralcu ne daje prednosti na začetku. Običajno imajo tekmovalci Battle Royale samo eno življenje. Igralci, ki umrejo, se ne smejo oživeti. Igra Battle Royale izzove igralce, da hitro razmišljajo in se odzivajo ter izboljšujejo strategije skozi tekmo, da ostanejo živi do konca igre. Preživi najmočnejši.

Upamo da smo vas s tem člankom približali igri Laser tag in kako ga lahko izkoristite in uporabite na svoji otroški rojstnodnevni zabavi. Čaka vas nepozabna izkušnja z svojimi prijatelji in povabljenci. Nikakor ne zamudite te priložnosti in se čimprej pomerite v igri Laser tag. Rezervirajte si termin že danes saj lepi in topli dnevi privabljajo vse več obiskovalcev, ki hočejo za otroški rojstni dan pričarati svojemu otroku najboljše praznovanje do sedaj.

 

 

Related Posts

Poslovni partnerji

Stilsko in Udobno: Spletne Trgovine z Oblačili za Popolno Doživetje Nakupovanja

S sodobnim tempom življenja se vedno več ljudi obrača k spletnemu nakupovanju, da bi si olajšali dostop do raznovrstnih izdelkov, med katerimi so tudi oblačila. Spletna trgovina z oblačili je postala ključna destinacija za modne Read more…

Drugo/kolumna

Zmanjšanje Prsi: Razumevanje Postopka, Koristi in Okrevanja

Zmanjšanje prsi, znan tudi kot mamoplastika zmanjšanja, je kirurški postopek, namenjen zmanjšanju velikosti in izboljšanju oblike ženskih prsi. Ta postopek se izvaja iz različnih razlogov, vključno z olajšanjem fizičnih neugodnosti, izboljšanjem samopodobe ter reševanjem bolečin Read more…

Poslovni partnerji

Odklepanje Sijaja Kože: Sinergijska Moč Niacinamida in Retinola

Odklepanje Sijaja Kože: Sinergijska Moč Niacinamida in Retinola V svetu nege kože se je dinamični dvojec niacinamida in retinola izkazal kot močna kombinacija, ki obljublja harmonično simfonijo koristi za zdravje kože. Ti dve sestavini, vsaka Read more…