Za vse, ki ste na “lovu” za iskanjem organizatorja za izvedbo vaše team building delavnice, npr. za zaposlene in, ki raziskujete kdo pravzaprav ponuja najboljši team building, smo spodaj pripravili nekaj kratkih napotkov za to, da boste res izbrali kar se da odličen team building program za vaše podjetje in, da boste za svoj denar, dejansko tudi dobili kar se da najboljšo izvedbo in organizacijo team buildinga.

Najboljši team building, seveda, kot veste, ni ta, ki nudi najboljšo ceno, ampak – česar se zaveda vedno več podjetij – ta, ki nudi najboljše razmerje med ceno in tem kar želimo z izvedbo team buildinga, dejansko tudi doseči.

najboljši team building

Kako izbrati najboljši team building program?

Nekateri team building programi so najboljši za posamezna, specifična podjetja (npr. za motivacijo zaposlenih ali za organizacijo in osvajanje specifičnih veščin; npr. obladovanje novih prodajalskih ali pogajalskih veščin, itd…).

Drugi team building programi so najboljši za zabavo, sprostitev ali animacijo zaposlenih.

Najboljši team building program za skupine zaposlenih, ki npr. želijo doživeti novo dogodivščino v povezavi s kulinariko, pripravo hrane in podobnim, je t.i. kulinarični team building.

Najboljši team building za izvedbo športov, pa bo najbrž kak adrenalinski team building.

Zato, ko izbiramo agencijo za izvedbo team buildinga, je ključno, da iščemo med takšnimi agencijami, ki ponujajo najboljši team building program, glede na naše potrebe in specifičnost dejavnosti, ki jo zaposleni (udeleženci team buildinga), tudi opravljajo (3).

Zagotovo bo najboljši team building program za prodajalce in pogajalce, tak program, ki ponuja urjenje in piljenje veščin prodaje. Ali spoznavanje novih metod pri prodaji. Ali spoznavanje prodajnih tehnik in taktik, kot jih uporablja konkurenca (2).

Zagotovo bo za neko drugo podjetje (ali ekipo), dober team building program tisti, ki bo vključeval športne igre, ali pa ideje za team building, ki vklučujejo udeležbo vseh prisotnih na team buildingu.

Zato naj cena ne bo edini ali odločujoč faktor, ko iščemo najboljši team building. Raje poskušajmo najti tak team building za podjetja, ki specifično ustreza tudi potrebam tega podjetja (1).

Morda vas bo zanimalo tudi kako smo se na spletni limeti zabavali na področju teambuildinga. Tukaj.

Categories: Novice

Related Posts

Case studies

Zakaj uporabljati naravna čistila

Zakaj uporabljati naravna čistila Naša življenja so vse bolj zasedena, vse poteka po vnaprej določenem urniku in vse več je stresa. To nas zavaja in zelo enostavno je gravitirati k najnovejšim in poceni izdelkom, ki Read more…

Drugo/kolumna

Kako izbrati vponke

Kako izbrati vponke? Različne plezalne tehnike zahtevajo različne vrste vponk oziroma karabinov. Če jih želite pravilno izbrati in uporabiti, morate najprej razumeti razlike med njimi. Upoštevati je treba tri glavna področja: Oblika Tip vrat Velikost, Read more…

Drugo/kolumna

Izbira poročnega fotografa – dejstva, ki vama bodo pomagala pri izbiri poročnega fotografa

Poročni fotograf je oseba, ki bo za vama skoraj vsako minuto vajinega poročnega dne. Zato je pomembno, da ga izbereta skrbno in načrtno. Poročna fotografija nikakor naj ne bo tista, ki bo najbolj odvisna od višine Read more…