Spodaj predstavljamo kako se je imela Spletna limeta na prekrasnem, službenem pikniku (na Hrvaškem) – Indijanci v naravi.

Za enega izmed prvih naših zapisov, na blogu, ki ga imamo v bodoče namen, nekoliko bolj intenzivno zapolnjevati z zgodbami iz našega dela in življenja, smo se tokrat odločili, da vam pokažemo kako se je ekipa Spletne Limete v minulem poletnem obdobju motivirala, izobraževala in zabavala na sosednjem Hrvaškem.

Naj najprej zapišemo, da smo za pomoč in organizacijo našega 8 dnevnega druženja, zaprosili družbo ETC team building, ki ima sicer svoj sedež v Sloveniji, a s svojo hrvaško spletno stranjo, že več let organizira odlične, unikatne in adrenalina polne dogodke ter team building programe za najrazličnejša podjetja.

Vse v zvezi z organizacijo našega dogodka smo prepustili njim, so pa nam ti lepo vrnili, s predlogom noro dobrega team building programa, kjer smo se znašli v vlogi Indijancev.

Spletna limeta na prekrasnem, službenem pikniku (na Hrvaškem) – Indijanci v naravi

Spletna limeta na prekrasnem, službenem pikniku (na Hrvaškem) - Indijanci v naraviIndijanci, sodelavci na Spletni Limeti, smo dobili nalogo, da si svoj prostor pod soncem, sami najprej zelo lepo uredimo. Od stične točke (poslovnih prostorov organizatorja), so nas ETC-jevci odpeljali z zavezanimi očmi, z avtomobili na lokacijo, ki ni imela prav nič sence, le redko posejano in izguljeno travo (večinoma pa je bila na soncu in je zahtevala sejanje trave povsem na novo).

Za ureditev Inidjanske parcele smo dobili vsa orodja, platna za postavitev šotorjev, lopate za ureditev vrta, celo semena za travo in vodo v cisternah smo dobili dostavljeno na prizorišče, kjer smo 8 dni kampirali.

Po treh dneh dela urejanja naše okolice (sejanje trave, prekopavanje zemlje za vrt oz. kar manjšo njivo, zasaditev dreves) – smo končno postavili svoje mesto tako, da je bilo pripravljeno za postavljanje šotorov. Seveda smo poseben šotor postavili zraven vrta kot kuhinjo, ki je postavljena blizu zelišč (zelišča in zdravilne rastline pa smo dobili že dozorela in zrasla v lončkih). Ker smo bili ocenjevani glede ureditve naše indijanske parcele, smo še pred samim potovanjem, dobili skrivnostna navodila kako urediti vrt, kako pravilno posejati travo in na sploh kako si urediti okolico. Na srečo, pa kljub skrivnostnim navodilom, imam za slednje partnerja v Spletni Limeti, ki se ukvarja sicer prvenstveno z namakalnimi sistemi, a predstavljajo del njegove ponudbe, tudi storitve sejanja trave, polaganja travne ruše, urejanja okolice in podobno.

Po treh dneh garanja okrog trave, parcele in urejanja našega doma, se je prava “indijanska štorija” šele začela. Na parceli smo fantje bili zadolženi za “ulov” rib, dekleta so skrbela za zelišča, travo in vrt, naši obroki pa so bili izključno pripravljeni iz narave.

Peti dan so osnovnemu postavljanju in prilagajanju na naše novo bivališče, sledile težke naloge priprave kulinaričnih dobrot iz narave in našega vrta.

Oznake besedila: Spletna limeta na prekrasnem, službenem pikniku (na Hrvaškem) – Indijanci v naravi

Categories: Novice

Related Posts

Drugo/kolumna

SEO optimizacija WordPress [Kako jo izvajati]

Glede na to, da danes velika večina spletnih strani, “stoji” na CMS platformi WordPress, je v nadaljevanju opisano in prikazano nekaj nasvetov o tem kako se izvaja SEO optimizacija na WordPressu (vir 1 – WordPress Read more…

Case studies

Kako se definirajo cilji podjetja za prodajo čez Google?

V spodnjem zapisu je, za vse tiste podjetnike, ki želite izboljšati prodajo preko svoje spletne strani, čez Google, objavljenih nekaj uporabnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da prodajne cilje podjetja učinkovito zasledujete tudi na največji Read more…

Novice

Marketing malih podjetij

Marketing za mala podjetja se ponavadi smatra za neobid ga treba aktivnost, ki večini malim podjetjem ne predstavlja drugega kot stroške ali pa vsaj negotovost ali bo marketing malih podjetij sploh prinesel kak rezultat ali Read more…