Za vse, ki ste na “lovu” za iskanjem organizatorja za izvedbo vaše team building delavnice, npr. za zaposlene in, ki raziskujete kdo pravzaprav ponuja najboljši team building, smo spodaj pripravili nekaj kratkih napotkov za to, da boste res izbrali kar se da odličen team building program za vaše podjetje in, da boste za svoj denar, dejansko tudi dobili kar se da najboljšo izvedbo in organizacijo team buildinga.

Najboljši team building, seveda, kot veste, ni ta, ki nudi najboljšo ceno, ampak – česar se zaveda vedno več podjetij – ta, ki nudi najboljše razmerje med ceno in tem kar želimo z izvedbo team buildinga, dejansko tudi doseči.

najboljši team building

Kako izbrati najboljši team building program?

Nekateri team building programi so najboljši za posamezna, specifična podjetja (npr. za motivacijo zaposlenih ali za organizacijo in osvajanje specifičnih veščin; npr. obladovanje novih prodajalskih ali pogajalskih veščin, itd…).

Drugi team building programi so najboljši za zabavo, sprostitev ali animacijo zaposlenih.

Najboljši team building program za skupine zaposlenih, ki npr. želijo doživeti novo dogodivščino v povezavi s kulinariko, pripravo hrane in podobnim, je t.i. kulinarični team building.

Najboljši team building za izvedbo športov, pa bo najbrž kak adrenalinski team building.

Zato, ko izbiramo agencijo za izvedbo team buildinga, je ključno, da iščemo med takšnimi agencijami, ki ponujajo najboljši team building program, glede na naše potrebe in specifičnost dejavnosti, ki jo zaposleni (udeleženci team buildinga), tudi opravljajo (3).

Zagotovo bo najboljši team building program za prodajalce in pogajalce, tak program, ki ponuja urjenje in piljenje veščin prodaje. Ali spoznavanje novih metod pri prodaji. Ali spoznavanje prodajnih tehnik in taktik, kot jih uporablja konkurenca (2).

Zagotovo bo za neko drugo podjetje (ali ekipo), dober team building program tisti, ki bo vključeval športne igre, ali pa ideje za team building, ki vklučujejo udeležbo vseh prisotnih na team buildingu.

Zato naj cena ne bo edini ali odločujoč faktor, ko iščemo najboljši team building. Raje poskušajmo najti tak team building za podjetja, ki specifično ustreza tudi potrebam tega podjetja (1).

Morda vas bo zanimalo tudi kako smo se na spletni limeti zabavali na področju teambuildinga. Tukaj.

Categories: Novice

Related Posts

Novice

Napake spletnih strani

Katere so najpogostejše napake pri izdelavi spletnih strani Pri izdelavi spletnih strani se lahko pojavijo različne napake, ki vplivajo na uporabniško izkušnjo, funkcionalnost, varnost in uspešnost spletnega mesta. Spodaj so navedene nekatere najpogostejše napake, ki Read more…

Novice

Toplotne črpalke: Učinkovit Način Ogrevanja in Hlajenja Vašega Domovanja

Toplotne črpalke so inovativna in učinkovita tehnologija, ki omogoča ogrevanje in hlajenje vašega doma na okolju prijazen način. Gre za sistem, ki izkorišča energijo iz okolja, kot je zrak, voda ali zemlja, ter jo pretvori Read more…

Intervju

Kako optimizirati spletno stran in doseči vrhunske rezultate?

V današnjem digitalnem svetu je ključno, da ima vaša spletna stran visoko uvrstitev na iskalnikih, kot je Google. Optimizacija spletnih strani postaja vse pomembnejša, saj se število konkurentov povečuje in je težje pritegniti pozornost uporabnikov. Read more…