V današnjem članku si bomo ogledali kaj je in katera gnojila vsebuje Biobizz Starters Pack. Biobizz je priznano nizozemsko podjetje, katero izdeluje vrhunska gnojila za konopljo ter substrate za gojenje. S svojim izdelkom Starters Pack nudijo začetnikom možnost, da se sami prepričajo o izvrstni kvaliteti njihovih gnojil za marihuano. Ta komplet svebuje 5 osnovnih gnojil, s katerimi lahko vzgojimo do 5 rastlin indijske konoplje.

Biobizz Starters Pack

Kaj je Biobizz Starters Pack – komplet 5. gnojil za vzgojo konoplje

V kompletu najdemo 5 osnovnih gnojil, katera uporabljamo skozi življenjsko dobo indijske konoplje. V tem kompletu najdemo gnojila za rast, gnojila za cvetenje, gnojilo za ukoreninjenje sadik ter gnojilo za oživitev mikroorganizmov v zemlji.

Biobizz Root Juice je gnojilo za ukoreninjenje mladih sadik BioBizz grow scheduleali potaknjencev (klonov). Uporabljamo ga le prve 2 tedna življenja rastlin marihuane. Sestavljajo ga humične in fulvične kisline.

Biobizz Bio Heaven je stimulator rasti in cvetenja rastlin konoplje. Skrbno je sestavljen iz aminokislin, mikroorganizmov ter encimov. Uporabljamo ga skozi celotno življenjsko dobo marihuane.

 

Biobizz Bio Grow je izjemno organsko gnojilo za fazo rasti rastlin. Uporabljamo ga tudi skozi celotno fazo gojenja konoplje. Nehamo pa ga uporabljati v zadnjih 2 tednih cvetenja. Temelji na izvlečkih sladkorne repice in ima več dušika in kalija.

Biobizz Bio Bloom je kvalitetno organsko gnojilo za fazo cvetenja indijske konoplje. Začnemo ga uporabljati takoj ko rastline vstopijo v fazo cvetenja pa vse do zadnjih 2 tednov cvetenja marihuane. Temelji na fosforju in kaliju.

Biobizz Top Max je izjemen stimulator cvetenja konoplje. Enako kot Bio Bloom, ga začnemo uporabljati v fazi cvetenja. Njegov namen je odebelitev in povečanje števila cvetov indijske konoplje.

Kako uporabljamo Biobizz Starters Pack

Po kalitvi semena presadimo v zemljo in takrat začnemo uporabljati Root Juice ter Bio Heaven. Z njim hranimo rastline 2 tedna, po katerih gredo v fazo rasti. V fazi rasti nadaljujemo z uporabo Bio Heaven in zamenjamo Root Juice za Bio Grow.

V tej fazi začnemo dodajati tudi Bio Bloom in Top Max. Tako nadaljujemo do zadnjih 2 tednov cvetenja. V zadnjih 2 tednih cvetenja dodajamo le vodo za izpiranje (flush).

Točno uporabo in doziranje Biobizz Starters Pack, si oglejte na desni sliki BioBizz grow schedule.

Vir – http://biobizz.com/website/product/starters%C2%B7pack/

Categories: Poslovni partnerji

Related Posts

Drugo/kolumna

Kaj so luči za rože in katere izbrati za gojenje rastlin doma

Gojenje rastlin pod umetno svetlobo postaja vse bolj priljubljen hobi, danes pa vam bomo razložili kaj so luči za rože grinšot . Kot smo že omenili je gojenje rastlin pod umetno svetlobo postalo trend. Ljudje gojijo rastline kot Read more…

Poslovni partnerji

Kaj je grow box kit in kaj vsebuje growbox komplet

Današnja blog objava je namenjena tistim, ki jih zanima indoor gojenje in razlaga kaj je grow box kit. Growbox je poseben šotor za gojenje rastlin pod umetno svetlobo. Narejen je iz debelejšega platna in je na Read more…